Projectmanagement

Werkstaten

Altijd alle informatie beschikbaar.

Verbeter je projectbeheer

De uitgebreide werkorders bieden je alle mogelijkheden die je zoekt bij het opstellen van een werkorder. Je selecteert snel een relatie, noteert extra gegevens die belangrijk zijn en voert de gewerkte uren in. Ook voeg je makkelijk werkzaamheden en materialen toe. Werkstaten in Exact bouw7 maakt het eenvoudig.

Materialen/leverbonnen overnemen

Doordat Exact bouw7 met een groot aantal leveranciers te koppelen is, kunnen leverbonnen automatisch worden overgenomen op de werkorder. Materialen uit eigen voorraad selecteer je makkelijk zelf uit je eigen samengestelde lijst. Zo hoef je nooit meer gegevens twee keer te noteren en voorkom je fouten.

Automatisch invullen

Je plaatst vaak dezelfde gegevens op een werkorder of factuur. Exact bouw7 vult automatisch de vereiste gegevens in, die je zelf eenmalig in een eerder stadium hebt ingevoerd. Het is tenslotte overbodig om steeds dezelfde gegevens in te voeren.

Meerwerk

Als er sprake is van meerwerk en er zijn nog extra werkzaamheden en/of materialen die moeten worden geboekt, dan voeg je deze eenvoudig toe aan de werkstaat. Deze werkzaamheden en materialen staan apart vermeld en zijn hierdoor apart te factureren. Je kunt het meerwerk direct door de opdrachtgever laten ondertekenen. Gewoon op je mobiele telefoon of tablet, Exact bouw7 maakt het makkelijk!

Koppelen

Doordat Exact bouw7 werkt in de cloud kunnen de werkstaten op kantoor worden voorbereid of waar nodig aangepast. Iedereen die binnen het project werkt heeft altijd automatisch de laatste versie van de werkstaten.

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen