Projectmanagement

Urenregistratie

Houd de uren efficiënt in de gaten.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Met Exact bouw7 online urenregistratie houd je overzicht en kun je makkelijk controleren op de inzet en de productiviteit van jezelf en je medewerkers. Op je tablet, mobiele telefoon of computer selecteer je een project en kun je direct de uren tijdens of na de werkzaamheden invoeren.

Snel aan de slag, altijd

Er hoeft niet perse een project (werkorder) te worden aangemaakt om aan het werk te kunnen. Het komt immers vaak genoeg voor dat een klant een kleine klus tussendoor heeft. Achteraf kun je altijd nog een project of een factuur opstellen.

Uren koppelen aan factuur

De gewerkte tijd kan overgenomen worden op de werkorder en factuur. Ook is het mogelijk met meerdere personen aan een werkorder te werken. De tijd wordt dan automatisch bijgewerkt.

Productiviteit zichtbaar

Per medewerker krijg je met Exact bouw7 een uitstekend beeld van zijn of haar productiviteit. Je kunt medewerkers en periodes met elkaar vergelijken. Met de online urenregistratie kan de medewerker ook zijn eigen uren inzien. Zo is iedereen op de hoogte van zijn of haar gewerkte uren, dit voorkomt discussies achteraf.

Startende ZZP'er?

Ben je net voor jezelf begonnen als ZZPer? Ook dan is Exact bouw7 geschikt! Je wilt natuurlijk wel in aanmerking komen voor de zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Een van de criteria waaraan je moet voldoen is het urencriterium. Dit houdt in dat je minimaal 1.225 uur per jaar moet besteden aan je bedrijf. Met Exact bouw7 wordt dit automatisch bijgehouden, dit kun je makkelijk overleggen aan de fiscus als ze daar om vragen.

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen