Twinfield en Exact bouw7 koppelen

Gecertificeerd partner

Exact bouw7 is gecertificeerd partner van Twinfield. Dit houdt in dat de koppeling tussen Exact bouw7 en Twinfield is erkend en dat deze continue wordt onderhouden en wordt geoptimaliseerd. Samen automatiseren wij de volledige boekhouding van bouwgerelateerde bedrijven.

De voordelen van een koppeling met Twinfield

  • Nooit meer gegevens handmatig overnemen
  • Volledig overzicht van al jouw klanten en hun gegevens in Exact bouw7
  • Volledig overzicht van projectinformatie in Twinfield
  • Synchronisatie van alle contacten, administratie en BTW codes
  • Flinke tijd- en kostenbesparing

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een koppeling met Twinfield? Neem contact met ons op en we zullen je vraag of koppeling zo snel mogelijk in behandeling nemen. Of bel ons: +31 (0)85 401 83 77

Beschrijving koppeling Twinfield:

Wanneer Exact bouw7 en Twinfield gekoppeld zijn, is het niet meer nodig alle projectgegevens handmatig over te zetten in het boekhoudpakket van Twinfield. Een koppeling tussen Exact bouw7 en Twinfield zorgt ervoor dat alle contacten, administraties en BTW codes zichtbaar zijn in de Exact bouw7 applicatie. Alle projectinformatie is aan de andere kant zichtbaar in Twinfield. Facturen kunnen vanuit Exact bouw7 worden verstuurd en met één klik worden ingeboekt in Twinfield. Een koppeling levert een enorme tijdbesparing op.

Klik hier voor meer informatie over Twinfield.

Factsheet

Exact bouw7 is echt een aanwinst voor ons bedrijf. Het is een compleet pakket van planning tot facturatie en alles wat daar bij komt kijken. De koppeling met Twinfield is zo gemaakt en werkt super.

Lokhorst B.V.

Exact bouw7 heeft voldoende graden van vrijheid om een eigen standaard te kunnen ontwikkelen en in te richten. Het werken met Exact bouw7 vinden we eenvoudig, logisch, inzichtelijk en biedt nog genoeg potentieel om nog meer uit automatisering te halen.

Dirk PilatEnerdeco

Nog geen Exact bouw7 gebruiker

Exact bouw7 is de nummer 1 software voor de bouw. Met Exact bouw7 is je planning, materiaalverwerking, urenregistratie en de facturatie zomaar klaar en staat alles direct in de cloud. Bespaar tijd en dus kosten en houd meer tijd over voor het echte werk. Dat wilt u toch ook?
Probeer Exact bouw7 30 dagen gratis.

Nog geen Twinfield gebruiker

De administratie altijd up-to-date en veilig in de Cloud. Realtime inzicht in jouw omzet. 30 dagen geheel vrijblijvend proberen, dus geen verplichtingen. Ontvang direct je login per e-mail. Alle boekhoudfuncties zijn direct beschikbaar. Je gratis account eindigt automatisch!
Probeer Twinfield nu 30 dagen gratis.

Probeer gratis.

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving Probeer nu