Twinfield en bouw7 koppelen

Gecertificeerd partner

Bouw7 is gecertificeerd partner van Twinfield. Dit houdt in dat de koppeling tussen bouw7 en Twinfield is erkend en dat deze continue wordt onderhouden en wordt geoptimaliseerd. Samen automatiseren wij de volledige boekhouding van bouwgerelateerde bedrijven.

De voordelen van een koppeling met Twinfield

  • Nooit meer gegevens handmatig overnemen
  • Volledig overzicht van al jouw klanten en hun gegevens in bouw7
  • Volledig overzicht van projectinformatie in Twinfield
  • Synchronisatie van alle contacten, administratie en BTW codes
  • Flinke tijd- en kostenbesparing

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een koppeling met Twinfield? Neem contact met ons op en we zullen je vraag of koppeling zo snel mogelijk in behandeling nemen. Of bel ons: +31 (0)85 401 83 77

Beschrijving koppeling Twinfield:

Wanneer bouw7 en Twinfield gekoppeld zijn, is het niet meer nodig alle projectgegevens handmatig over te zetten in het boekhoudpakket van Twinfield. Een koppeling tussen bouw7 en Twinfield zorgt ervoor dat alle contacten, administraties en BTW codes zichtbaar zijn in de bouw7 applicatie. Alle projectinformatie is aan de andere kant zichtbaar in Twinfield. Facturen kunnen vanuit bouw7 worden verstuurd en met één klik worden ingeboekt in Twinfield. Een koppeling levert een enorme tijdbesparing op.

Klik hier voor meer informatie over Twinfield.

Factsheet

De koppeling is voor ons essentieel in het gebruik. Onze boekhouding is nog sneller up-to-date. Opmerkingen en verbeterpunten worden opgevolgd bij bouw7 en doorontwikkeling krijgt veel aandacht.

Niels van BaalFirm Construction

Bouw7 is echt een aanwinst voor ons bedrijf. Het is een compleet pakket van planning tot facturatie en alles wat daar bij komt kijken. De koppeling met Twinfield is zo gemaakt en werkt super.

Lokhorst B.V.

Bouw7 heeft voldoende graden van vrijheid om een eigen standaard te kunnen ontwikkelen en in te richten. Het werken met Bouw7 vinden we eenvoudig, logisch, inzichtelijk en biedt nog genoeg potentieel om nog meer uit automatisering te halen.

Dirk PilatEnerdeco

Nog geen bouw7 gebruiker

Bouw7 is de nummer 1 software voor de bouw. Met bouw7 is je planning, materiaalverwerking, urenregistratie en de facturatie zomaar klaar en staat alles direct in de cloud. Bespaar tijd en dus kosten en houd meer tijd over voor het echte werk. Dat wilt u toch ook?
Probeer bouw7 30 dagen gratis.

Nog geen Twinfield gebruiker

De administratie altijd up-to-date en veilig in de Cloud. Realtime inzicht in jouw omzet. 30 dagen geheel vrijblijvend proberen, dus geen verplichtingen. Ontvang direct je login per e-mail. Alle boekhoudfuncties zijn direct beschikbaar. Je gratis account eindigt automatisch!
Probeer Twinfield nu 30 dagen gratis.

Probeer gratis.

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving Probeer nu