Intelligente technologie

Proactieve meldingen

Laat technologie voor je werken

Meldingen van mogelijke problemen

Uitvoerders, voormannen en projectleiders worden realtime op de hoogte gehouden van de voortgang en het toekomstige verloop van hun projecten, zonder dat zij daarbij aanwezig hoeven te zijn op de werklocatie. De intelligente technologie van Exact bouw7 Control zorgt ervoor dat zij tijdig worden gewaarschuwd als er iets dreigt mis te gaan of als er zich nieuwe kansen voordoen.

pro actieve meldingen

Meer doen met minder

De opdrachten vliegen binnen en het bouwpersoneel is niet aan te slepen. Je moet meer doen met minder. Er ontstaat een toenemende druk op uitvoerders, voormannen en projectleiders.

De proactieve meldingen van Exact bouw7 Control brengen je tijdig op de hoogte van mogelijke problemen en vertellen je wanneer je wat moet doen. Stuur voortaan alleen op uitzondering en houd meer tijd over om meer projecten te managen.

Kostenbesparing

Voorspellende rapportages sporen problemen vroegtijdig op en proactieve meldingen zorgen ervoor dat je ver van te voren op de hoogte wordt gebracht. Voorkom (dure) fouten en vertragingen zodat marges stijgen. Activiteiten die de bouw belemmeren zijn verleden tijd.

Proactieve meldingen

De proactieve meldingen hebben alles te maken met het waarschuwen als er iets dreigt mis te gaan of als er zich nieuwe kansen voordoen. Hiervoor kijkt Exact bouw7 naar hoe bepaalde werkzaamheden in jouw verleden zijn verlopen. Door slimme bouwtechnologie toe te passen, kan Exact bouw7 direct zien wanneer de kosten uit de hand gaan lopen en waar je rekening mee moet houden in de toekomst. Hiermee geven we je al een melding over een gevolg waarbij jij waarschijnlijk zelf de oorzaak nog niet hebt gezien.

100% grip en rust

Gebruik Exact bouw7 Control om weloverwogen beslissingen te nemen. Creëer rust met een platform dat voor je werkt en je zorgen wegneemt.

Benieuwd wat Exact bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij bellen jou, geen probleem.