Onze klanten

Een greep uit onze tevreden klanten

Start vandaag met slimmer werken

Risico’s op de bouwplaats, kilometerregistratie en uren zijn direct inzichtelijk en ik kan een goede standopname maken. Kortom, het is een mooi stuk ‘gereedschap’.

Bouwgroep Dijkstra DraismaHenk Borger, Uitvoerder

Nacalculatie was altijd een tijdrovende en foutgevoelige klus. Nu is nacalculeren niet meer nodig omdat we de projecten continu bewaken. We hebben overzicht en controle.

Firm Construction B.V.Niels van Baal, Eigenaar

Het is ontzettend praktisch om alle informatie altijd in mijn broekzak te hebben. Daarnaast zijn de stapels papier in mijn bedrijfsauto ook verleden tijd.

Gils Bouw, Service & OnderhoudRoelof, Buitendienst

De vorige generatie vond digitalisering niet per se noodzakelijk. Wij, de nieuwe generatie, zien hier grote voordelen in als; tijdwinst, realtime inzicht & toekomstbestendigheid.

H.J. Talsma & ZonenJan Rikus Talsma, Eigenaar

We hebben nu volledig inzicht in een project. Met een druk op de knop kunnen we realtime inzicht krijgen in de kosten. Dankzij deze ontwikkelingen is onze marge enorm gestegen.

Bouwbedrijf RijkPeter Vader, Financieel Manager

Ervaar de positieve impact van bouw7 op jouw bedrijf

De applicaties van bouw7 zijn te gebruiken op zowel tablets als mobiele telefoons. We ondersteunen zowel Android als iOS, hierdoor kan vrijwel iedereen met een smartphone of tablet gebruik maken van bouw7 op locatie.

De meeste van onze klanten maken gebruik van de standaard bouw7 omgeving en dito applicaties. Dit is 9 van de 10 keer vrijwel direct te koppelen met het bestaande administratieprogramma en betekent weinig tot geen oponthoud en direct efficiënter werken. We zeggen niet voor niets: meer tijd voor het echte werk!

Naast onze bouw7 applicaties ontwikkelen we ook maatwerk software voor de bouwsector. Dit zijn vaak applicaties die helemaal gericht zijn op het bedrijfsproces van het bouwbedrijf of de bouwgroep.

Bouw7 kan voor 99% van de bedrijven in de bouwsector morgen al een verschil maken omdat je direct met onze cloudsoftware aan de slag kunt. Ben je benieuwd wat bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een proefaccount (30 dagen gratis) aan of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ervaar de positieve impact van bouw7 op jouw bedrijf!

Probeer gratis.

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving. Probeer nu