Onze klanten

Een greep uit onze tevreden klanten

Start vandaag met slimmer werken

Met minder mensen op kantoor hebben wij afgelopen jaar meer omzet gerealiseerd. Digitalisering heeft daar zeker een steentje aan bijgedragen.

Slim SlopenKoen Banken, bedrijfsleider

Voorheen hadden we 8 handelingen nodig om een inkooporder te maken, nu slechts drie.

D&J InstallatiebureauDave Mans, werkvoorbereider & inkoper

Digitalisering zorgt voor een flinke tijdsbesparing. Het scheelt ons zeker 10 uur per maand aan administratieve taken.

Bouwbedrijf Bruinhorst vd EndGert Bruinhorst, eigenaar

Het is ontzettend praktisch om alle informatie altijd in mijn broekzak te hebben. Daarnaast zijn de stapels papier in mijn bedrijfsauto ook verleden tijd.

Gils Bouw, Service & OnderhoudRoelof, Buitendienst

Met behulp van realtime inzicht kunnen we op voorhand sturen hoeveel medewerkers er nodig zijn voor een bepaald project.

Marvo SysteemplafondsBert de Lange, bedrijfsleider

Door digitalisering heb ik te allen tijde inzicht in de gemaakte kosten en inkomsten. Zo kan ik tijdig bijsturen indien nodig.

Goetheer & HuissoonMatjan Minnaard, Directeur

De vorige generatie vond digitalisering niet per se noodzakelijk. Wij, de nieuwe generatie, zien hier grote voordelen in als; tijdwinst, realtime inzicht & toekomstbestendigheid.

H.J. Talsma & ZonenJan Rikus Talsma, Eigenaar

We hebben nu volledig inzicht in een project. Met een druk op de knop kunnen we realtime inzicht krijgen in de kosten. Dankzij deze ontwikkelingen is onze marge enorm gestegen.

Bouwbedrijf RijkPeter Vader, Financieel Manager

Risico’s op de bouwplaats, kilometerregistratie en uren zijn direct inzichtelijk en ik kan een goede standopname maken. Kortom, het is een mooi stuk ‘gereedschap’.

Bouwgroep Dijkstra DraismaHenk Borger, Uitvoerder

Tegenwoordig is administreren een kwestie van controleren in plaats van handmatig invullen.

WoodteqAlide Laarman, bedrijfsleider

Ervaar de positieve impact van Exact bouw7 op jouw bedrijf

De applicaties van Exact bouw7 zijn te gebruiken op zowel tablets als mobiele telefoons. We ondersteunen zowel Android als iOS, hierdoor kan vrijwel iedereen met een smartphone of tablet gebruik maken van Exact bouw7 op locatie.

De meeste van onze klanten maken gebruik van de standaard Exact bouw7 omgeving en dito applicaties. Dit is 9 van de 10 keer vrijwel direct te koppelen met het bestaande administratieprogramma en betekent weinig tot geen oponthoud en direct efficiënter werken. We zeggen niet voor niets: meer tijd voor het echte werk!

Naast onze Exact bouw7 applicaties ontwikkelen we ook maatwerk software voor de bouwsector. Dit zijn vaak applicaties die helemaal gericht zijn op het bedrijfsproces van het bouwbedrijf of de bouwgroep.

Exact bouw7 kan voor 99% van de bedrijven in de bouwsector morgen al een verschil maken omdat je direct met onze cloudsoftware aan de slag kunt. Ben je benieuwd wat Exact bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan nu een proefaccount (30 dagen gratis) aan of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Ervaar de positieve impact van Exact bouw7 op jouw bedrijf!

Benieuwd wat Exact bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij bellen jou, geen probleem.