Mareon koppeling

 

Over Mareon

Mareon, gebaseerd op het product Facilitor, is het multi-tentant cloud platform voor de uitwisseling van opdrachtgegevens tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Opdrachtnemer heeft via het Mareon portaal inzage in door opdrachtgever verstrekte opdrachten, kan hier de opdrachten afmelden en bijbehorende facturen invoeren.

Neemt contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden omtrent de Mareon koppeling. Bel (0854018377) of mail ons (vragen@bouw7.nl)

Support

Bedrijf: Mareon
Website: www.mareon.nl

Hoe werkt de koppeling?

  1. Opdracht komt binnen in het Mareon portaal.
  2. Opdracht wordt automatisch doorgezet naar bouw7, waar per direct een project (inclusief projectnaam, projectomschrijving, werkadres en bijzonderheden) wordt aangemaakt met een projectstatus naar keuze.
  3. Aan de hand van een prijzenboek wordt automatisch een conceptfactuur aangemaakt.
  4. In bouw7 wordt de gehele projectadministratie geregistreerd. Dit bestaat uit de omschrijving werkzaamheden, planning, uren, materialen, materieel, bestanden etc..
  5. Wanneer het project klaar is wordt het opgeleverd, met de mogelijkheid om een handtekening van de bewoner vast te leggen.
  6. Vanuit bouw7 wordt een factuur gemaakt van de opdracht en automatisch teruggestuurd naar het Mareon portaal.

Onderhoudsstatus

Om de informatie voorziening tussen het bouwbedrijf en de woningcorporatie nóg beter en uitgebreider te krijgen is de onderhoudsstatus aan bouw7 toegevoegd. Deze onderhoudsstatus wordt ook direct doorgestuurd naar het Mareon portaal. Dit betekent dat zodra een onderhoudsstatus wordt geselecteerd, de status van het project aangepast wordt naar de status die ingesteld staat bij de code voor de onderhoudsstatus. Vice versa werkt het precies hetzelfde. Naast de onderhoudsstatus kan er ook een opmerking worden mee gestuurd. Een onderhoudsstatus met opmerking kan zowel via de mobiele applicatie als webapplicatie aangegeven worden. Dit betekent dat de woningcorporatie real-time op de hoogte is van de status van een project.

Probeer bouw7 30 dagen gratis.

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving Probeer nu