Kwaliteitsmanagement

Weet waar de problemen liggen, kom niet voor verrassingen te staan

Bouw7  voor je kwaliteit en veiligheid borging

Borg de kwaliteit van je projecten en houd grip op de Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en de zorg voor het Milieu binnen je bedrijf.

Alle informatie omtrent je kwaliteit en veiligheid staat in de cloud en is altijd en op elk apparaat beschikbaar. Informatie registreren op locatie en overzicht op kantoor, stuur vanaf nu alleen op uitzondering.

Kwaliteit

Je levert een kwaliteitsproduct, dus heb je tools nodig die hieraan bijdragen. Voer controles sneller uit, communiceer efficiënter en borg een uitstekend eindresultaat met een tool ontworpen om de concurrenten te overtreffen.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle delen van het management van een onderneming. De KAM-module van bouw7 draagt bij aan de kwaliteitsmanagement van jouw bedrijf en helpt je bij het continu verhogen van de kwaliteit van processen, producten/diensten en totale organisatie.

Werkplek inspectie

In bouw7 kun je een KVGM rapport opstellen en bepaal je welke kwaliteitscontroles er tijdens een bouwproces uitgevoerd moeten worden. Vervolgens kun je toetsen of de vereiste kwaliteitscontroles uitgevoerd worden en of de juiste acties worden ondernomen.

Dagboek

Met het digitale dagboek breng je alle activiteiten (per dag) in kaart en ook onder welke omstandigheden deze zijn uitgevoerd.

Toolbox registratie

Niks is belangrijker dan dat de medewerkers bewust zijn van de gevaren op het werk. Bevorder de veiligheid op je werk met behulp van de toolbox registratie van bouw7.

Risico analyse

Met de realtime data binnen handbereik zijn problemen nooit een verrassing meer. Spoor problemen op binnen je projecten en los ze op met gebruik van de realtime data en rapportages. Met de KVGM rapporten weet je waar de problemen liggen en kun je snel handelen.

Je team kan blijven doen waar ze goed in zijn en stop met het uitvoeren van activiteiten die je in gevaar brengen.

Benieuwd wat bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Begin binnen 1 minuut met bouw7 met een probeeraccount (30 dagen gratis) Direct proberen