Case study

Gils Bouw, Service &
Onderhoud B.V.

Over Exact bouw7.

"Wij werken met de meest moderne
bouwmanagement software"

Gils Bouw, Service & Onderhoud

Op zoek naar een totaaloplossing

Ramon Vermeulen, Controller bij Gils Bouw, Service & Onderhoud: “Als organisatie streven wij er altijd naar om met de tijd mee te gaan en gebruik te maken van de modernste middelen en technieken.

Als Controller ben ik voortdurend bezig om te zoeken naar oplossingen die ervoor zorgen dat wij sneller, efficiënter en overzichtelijker kunnen werken. Zo zijn wij enkele jaren geleden begonnen met het gebruiken van moderne communicatiemiddelen, zoals smartphones en tablets. Deze communicatiemiddelen hebben ontzettend positief bijgedragen aan onze manier van werken. Wij hadden echter het gevoel dat er nog winst te behalen viel, wij maakten namelijk gebruik van meerdere systemen. Zodoende zijn wij onze zoektocht begonnen naar een totaaloplossing, waarin wij alles in één systeem konden bundelen.

Deze totaaloplossing hebben wij gevonden in het softwarepakket van Exact bouw7 uit Dokkum. Exact bouw7 heeft ervoor gezorgd dat onze communicatie en processen over- en inzichtelijk zijn voor al onze medewerkers.”

Roelof, buitendienst bij Gils Bouw, Service & Onderhoud: “Alle ontwikkelingen en veranderingen binnen het bedrijf heb ik meegemaakt. De laatste grote veranderingen zijn de overstap naar moderne communicatiemiddelen en Exact bouw7. De papieren administratie, waar ik vanaf het begin mee heb gewerkt, heb ik moeten inruilen voor een tablet. In het begin was dit even wennen, maar nu kan en wil ik niet meer zonder.

Na enkele weken had ik de applicatie van Exact bouw7 al volledig onder de knie. Ik kan het iedereen aanraden en ik wil nooit meer terug naar de papieren rompslomp. Het is ontzettend praktisch om alle informatie altijd in mijn broekzak te hebben. Daarnaast zijn de stapels papier in mijn bedrijfsauto ook verleden tijd.”

Dennis Kok, directeur Gils Bouw, Service & Onderhoud: “Vanuit alle lagen van onze organisatie hoor ik positieve geluiden wat betreft het werken met Exact bouw7. Door te werken met één systeem, is het voor iedereen inzichtelijk wat er moet gebeuren, wat er verwacht wordt en wat de stand van zaken is. De communicatie tussen de collega’s op de kantoren en op de locaties verloopt, sinds het gebruik van Exact bouw7, aanzienlijk soepeler. Alle medewerkers hebben namelijk dezelfde overzichten op hun bureau of in hun broekzak op locatie.

Doordat alle informatie realtime en overal opvraagbaar is, zijn er minder misverstanden tussen collega’s en worden er minder fouten gemaakt.”

Website Gils Bouw, Service & Onderhoud: www.gilsbso.nl

Probeer 30 dagen gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving. Probeer nu