Gebruiksgarantie

Dit is onze unieke gebruiksgarantie

Zonder problemen overstappen

Dankzij de Exact bouw7 importer kun je direct door!

Het overstappen naar een ander of nieuw softwarepakket is niet voor iedereen een makkelijke keuze. Dankzij de Exact bouw7 importer zetten wij al je bestaande klant- en projectgegevens over naar de Exact bouw7 omgeving, zo kun je direct door!

Ons softwareteam heeft vanuit diverse boekhoudprogramma’s succesvolle overstappen naar Exact bouw7 uitgevoerd. Voordat Exact bouw7 bij jouw bedrijf wordt geïnstalleerd zorgen wij voor een gebruikerstraining. Als je dat wilt leveren we Exact bouw7 op locatie. Ook geven we iedereen een training. We nemen altijd alle processen met alle betrokkenen door, zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Alle bestaande klant- en project gegevens worden door ons geconverteerd en in bouw7 geïmporteerd met onze bouw7 importer.

Wanneer tijdens het werken met bouw7 een van je collega’s vragen heeft kun je direct vanuit de apps contact opnemen. Onze servicedesk staat iedere werkdag voor je klaar!

Wij zijn ervan overtuigd dat bouw7 voor ieder bedrijf in de bouw van meerwaarde is. Daarom zullen we er ook alles aan doen om deze meerwaarde voor jou te bewijzen. Dit betekent dat we ook na de installatie helpen om het maximale uit onze software te halen.

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen