Gebruiksgarantie

Dit is onze unieke gebruiksgarantie

Zonder problemen overstappen

Dankzij de bouw7 importer kun je direct door!

Het overstappen naar een ander of nieuw softwarepakket is niet voor iedereen een makkelijke keuze. Dankzij de bouw7 importer zetten wij al je bestaande klant- en projectgegevens over naar de bouw7 omgeving, zo kun je direct door!

Ons softwareteam heeft vanuit diverse boekhoudprogramma’s succesvolle overstappen naar bouw7 uitgevoerd. Voordat bouw7 bij jouw bedrijf wordt geïnstalleerd zorgen wij voor een gebruikerstraining. Als je dat wilt leveren we bouw7 op locatie. Ook geven we iedereen een training. We nemen altijd alle processen met alle betrokkenen door, zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Alle bestaande klant- en project gegevens worden door ons geconverteerd en in bouw7 geïmporteerd met onze bouw7 importer.

Wanneer tijdens het werken met bouw7 een van je collega’s vragen heeft kun je direct vanuit de apps contact opnemen. Onze servicedesk staat iedere werkdag voor je klaar!

Wij zijn ervan overtuigd dat bouw7 voor ieder bedrijf in de bouw van meerwaarde is. Daarom zullen we er ook alles aan doen om deze meerwaarde voor jou te bewijzen. Dit betekent dat we ook na de installatie helpen om het maximale uit onze software te halen.

Bouw7 is het enige softwarepakket dat daadwerkelijk aansluit op alle bedrijfsprocessen in de bouw en ontwikkeld is vanuit de medewerker

Benieuwd wat bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij bellen jou, geen probleem.