Financieel beheer

Facturatie

Inclusief koppeling met boekhoudpakket.

Direct factureren vanuit bouw7

Bouw7 beschikt over een geavanceerde facturatiemodule die het factureren van je projecten enorm versnelt. Alle informatie die tijdens het project is ingevoerd, is direct beschikbaar voor facturatie en wordt door bouw7 automatisch geordend.

Regiebasis of aangenomen

Aangenomen werk is direct op te delen in termijnen. Zo kun je via de bouw7 facturatiemodule per termijn factureren. Ook is het mogelijk om op regiebasis te factureren. Dit is in bouw7 een compleet nieuwe ervaring, omdat alle informatie reeds verwerkt is in de administratie.

Een druk op de knop

Door middel van een druk op de knop wordt een project afgerond en kan deze direct worden gefactureerd naar de klant. Het enige wat je hoeft te doen is controleren en indien nodig aanpassen.

Eigen huisstijl

Binnen onze facturatiemodule kun je je eigen huisstijl uploaden. Zo ontvangt jouw klant een factuur die volledig herkenbaar is met je eigen logo en bedrijfsinformatie.

Direct versturen

Vanaf zowel een tablet als vanaf je PC is het mogelijk facturen te verzenden naar de klant. Doordat de gegevens van de klant reeds zijn opgenomen in de bouw7 software, hoef je deze gegevens niet voor een tweede keer in te voeren of te controleren.

Openstaande facturen

De bouw7 facturatiemodule laat exact zien hoeveel facturen er openstaan en zijn betaald. De betalingen van jouw klant geef je op een eenvoudige manier handmatig aan. Ook wordt het aantal dagen weergegeven dat de factuur openstaat. Indien gewenst laat je bouw7 automatisch een herinnering versturen. Zo wordt jouw administratie een fluitje van een cent!

Probeer bouw7 gratis

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen