Financieel beheer

Facturatie

Inclusief koppeling met boekhoudpakket.

Direct factureren vanuit Exact bouw7

Exact bouw7 beschikt over een geavanceerde facturatiemodule die het factureren van je projecten enorm versnelt. Alle informatie die tijdens het project is ingevoerd, is direct beschikbaar voor facturatie en wordt door bouw7 automatisch geordend.

Regiebasis of aangenomen

Aangenomen werk is direct op te delen in termijnen. Zo kun je via de Exact bouw7 facturatiemodule per termijn factureren. Ook is het mogelijk om op regiebasis te factureren. Dit is in Exact bouw7 een compleet nieuwe ervaring, omdat alle informatie reeds verwerkt is in de administratie.

Een druk op de knop

Door middel van een druk op de knop wordt een project afgerond en kan deze direct worden gefactureerd naar de klant. Het enige wat je hoeft te doen is controleren en indien nodig aanpassen.

Eigen huisstijl

Binnen onze facturatiemodule kun je je eigen huisstijl uploaden. Zo ontvangt jouw klant een factuur die volledig herkenbaar is met je eigen logo en bedrijfsinformatie.

Meerdere facturen factureren

Met de verzamelfacturatie factureer je eenvoudig meerdere projecten tegelijk. Met de verschillende weergavemogelijkheden bepaal je zelf hoe de projecten en de omzet regels op de factuur komen te staan.

Openstaande facturen

De Exact bouw7 facturatiemodule laat exact zien hoeveel facturen er openstaan en zijn betaald. De betalingen van jouw klant geef je op een eenvoudige manier handmatig aan. Ook wordt het aantal dagen weergegeven dat de factuur openstaat. Indien gewenst laat je Exact bouw7 automatisch een herinnering versturen. Zo wordt jouw administratie een fluitje van een cent!

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen