Intelligente technologie

Drone technologie

Inspecties, mapping, thermografie en meer

Digitale workflow

Creëer een digitale workflow voor het inspectieproces en de kwaliteitscontrole met behulp van drones. Luchtfotografie & mapping geven snel en een volledig overzicht van het bouwproject en de huidige stand van zaken.

Drone data in bouwprocessen

Exact bouw7 Control integreert drone data in jouw bouwprocessen. Data als kaarten, inspectie dossiers, luchtfotografie en 3D modellen worden digitaal geborgd in Exact bouw7. Zo wordt een digitale workflow gecreëerd en worden slimme data-analyses geautomatiseerd.

Digitale maatvoering

Drone technologie brengt een gebouw in 3D naar je toe. Informatie over de uitvoering, kwaliteit en maatvoering wordt gevisualiseerd. In je Exact bouw7 projectomgeving kun je direct metingen verrichten van afstanden, oppervlaktes en volumes. Deze visualisaties maken het virtueel bezoeken, documenteren of inspecteren van een gebouw mogelijk.

Digitaal inspecteren

Geautomatiseerde drone inspectiemethodes leveren hoge resolutie RGB fotografie aan en verstrekken informatie over thermografie en geometrie. Machine learning en computer vision technieken onttrekken (nieuwe) informatie uit deze datastroom. Zo wordt het inspectieproces compleet gedigitaliseerd.

Kwaliteitsdossier

Drones uitgerust met sensoren maken het inspecteren van vastgoed en bouwprojecten efficiënter en dragen bij aan kostenbesparing. Er ontstaat een digitale workflow waarin het inspectieproces en kwaliteitscontrole digitaal uitgevoerd kunnen worden. De drone verzameld objectieve informatie en kan vervolgens direct worden gedeeld met alle betrokken partijen. Je beschikt over meer en nieuwe informatie om keuzes te onderbouwen en uitvoering te bewijzen.

Benieuwd wat Exact bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij bellen jou, geen probleem.