Bouw7 Consultancy

Ontdek alle ins en outs

CONSULTANCY AANVRAGEN

Kansen optimaal benutten

Jij hebt gekozen voor bouw7, en dus voor sneller en efficiënter werken. Naast het leveren van een complete softwareoplossing, bieden wij ook persoonlijke ondersteuning en nieuwe inzichten. Optimaal gebruik maken van bouw7, daar worden wij blij van!

CONSULTANCY AANVRAGEN

Hielke Rijpstra, bouw7 consultant

Mijn doel is om de overstap naar bouw7 zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik laat je stap voor stap zien hoe je zowel kansen als risico’s in kaart brengt, en hoe je hierop kunt inspelen. Samen brengen we de huidige bedrijfsprocessen in kaart welke we vervolgens gaan optimaliseren. Samen maken we je bedrijf nóg winstgevender!

Adjunct Directeur, Bouwbedrijf Boogert

Op een leuke manier worden de functionaliteiten van bouw7 getraind en toegepast in het dagelijkse proces. N.a.v. de trainingsdagen met onze uitvoerders, projectleiders en werkvoorbereiders, heeft Jurjen (consultant) ons waardevolle adviezen gegeven op het gebied van onze bedrijfsprocessen.

De bouw7 consultant

Kies je voor een nieuwe software, dan zal er een verandering plaatsvinden in de workflow. Ondanks dat bouw7 stuurt op eenvoud en gebruiksgemak, begrijpen wij dat je vragen voor ons zult hebben. Wij merken dat met behulp van training, organisaties beter in staat zijn om met bouw7 te werken. De bouw7 consultant leert jou en je collega’s alle ins en outs , zodat jij het maximale uit bouw7 weet te halen. Wij gebruiken onze expertise om jou een bouw7 expert te maken.

Waarom consultancy

Ons doel is om het overstappen naar bouw7 zo soepel mogelijk te laten verlopen. De focus ligt niet alleen op de software van bouw7, maar ook op wat de verandering voor jouw bedrijf betekent. Bouw7 biedt vele voordelen en creëert nieuwe kansen. Met de op maat gemaakte trainingssessies weet jij perfect in te spelen op alle voordelen en nieuwe kansen! Laat je adviseren over alle aspecten van bedrijfsprocessen en boek direct veel tijdwinst.

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen