Exact bouw7 Consultancy

Ontdek alle ins en outs

Start met een voorsprong

Jij hebt gekozen voor Exact bouw7, en dus voor sneller en efficiënter werken. Naast het leveren van een complete softwareoplossing, bieden wij ook persoonlijke ondersteuning en nieuwe inzichten. Optimaal gebruik maken van Exact bouw7, daar worden wij blij van!

Consultancy aanvragen

Waarom consultancy

Goede begeleiding voor een zorgeloze start.
Aandacht voor de software én voor wat de verandering voor jouw bedrijf betekent.
Tijdsbesparing dankzij de gerichte aanpak van onze consultants.
Op maat gemaakte trainingssessies
Meer voordelen.

Nieuw! Getting Started Packages

Een Getting Started Package biedt een vaste set werkzaamheden door een ervaren consultant. Zij zorgen ervoor dat Exact bouw7 snel naar wens wordt ingericht. Zo bespaar je een hoop tijd en krijg je bovendien direct uitleg. Getting Started Package is er voor Exact bouw7, Exact bouw7 Geavanceerd en Exact bouw7 Premium en hebben vaste prijzen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Adjunct Directeur, Bouwbedrijf Boogert

“Op een leuke manier worden de functionaliteiten van Exact bouw7 getraind en toegepast in het dagelijkse proces. N.a.v. de trainingsdagen met onze uitvoerders, projectleiders en werkvoorbereiders, heeft Jurjen (consultant) ons waardevolle adviezen gegeven op het gebied van onze bedrijfsprocessen.”

De Exact bouw7 consultant

Kies je voor een nieuwe software, dan zal er een verandering plaatsvinden in de workflow. Ondanks dat Exact bouw7 stuurt op eenvoud en gebruiksgemak, begrijpen wij dat je vragen voor ons zult hebben. Wij merken dat met behulp van training(en), organisaties beter in staat zijn om met Exact bouw7 te werken. De consultant leert jou en je collega’s alle ins en outs, zodat jij het maximale uit het platform weet te halen. Wij gebruiken onze expertise om van jou een échte Exact bouw7 expert te maken.

Consultancy aanvragen

Hielke Rijpstra, Exact bouw7 consultant

“Mijn doel is om de overstap naar Exact bouw7 zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik laat je stap voor stap zien hoe je zowel kansen als risico’s in kaart brengt, en hoe je hierop kunt inspelen. Samen brengen we de huidige bedrijfsprocessen in kaart welke we vervolgens gaan optimaliseren. Samen maken we je bedrijf nóg winstgevender!”

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen