Datum: 9 – 11 april

Waar: RAI Amsterdam

Stand: 11.17

Gratis toegang Building Holland 2019

De bouw- en vastgoedsector hebben te maken met grote technologische veranderingen. Dit is een uitgelezen kans voor bouwbedrijven om de marges in de komende jaren te vergroten en grip te houden op het bouw- en bedrijfsproces.

Wij geven deskundig advies en helpen jou om deze kansen optimaal te benutten. Maak kennis met de nieuwste innovaties in de bouw, maak je bedrijf toekomstbestendig.

We helpen je graag verder op stand 11.17.

GRATIS AANMELDEN

NIEUW: bouw7 Control

Laat technologie voor je werken

De intelligente technologie van bouw7 Control voorspelt het verloop van nieuwe projecten en verstuurt proactieve notificaties naar uitvoerders, voormannen en projectleiders. Met behulp van drone technologie wordt een gebouw in 3D naar je toegebracht.

Bouw7 Control genereert nieuwe inzichten welke voorheen onzichtbaar bleven of wat simpelweg weken duurde om deze in kaart te brengen. Door te sturen op zowel bestaande als nieuwe informatie zijn bouwbedrijven in staat om betere resultaten dan ooit neer te zetten.

Creëer rust met een platform dat voor je werkt, nieuwe inzichten biedt en je zorgen wegneemt.

GRATIS AANMELDEN

Krachtige bouwmanagement software

Bouw7 Platform

De nieuwe generatie bouwmanagement software van bouw7 digitaliseert en optimaliseert het bedrijfsproces en genereert nieuwe project- en bedrijfsoverstijgende inzichten. Door projectmanagement te stroomlijnen en digitaliseren zijn bedrijven in staat om aanzienlijk sneller en efficiënter te bouwen.

Van uren-, materiaal- en afvalregistratie tot het versturen van offertes & facturen. Alle gegevens worden opgeslagen in de cloud en zijn op elk moment, waar je ook bent en op elk device toegankelijk. Met realtime data binnen handbereik voorkom je (dure) fouten en worden faalkosten geminimaliseerd.

GRATIS AANMELDEN

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen