Datum: 4 – 8 februari

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Stand: 08E036

Gratis toegang BouwBeurs 2019

De bouw is volop in beweging. De markt is booming en er vindt een belangrijke transitie plaats: papierwerk en spreadsheets zijn aan het verdwijnen.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf? Wanneer investeer jij in digitalisatie?
Kom naar de BouwBeurs! Onze specialisten staan voor je klaar. Zij geven jou deskundig advies en laten je zien dat digitalisatie voor elk bouwgerelateerd bedrijf mogelijk is.
Ontdek welke oplossing het best bij jou past.

GRATIS AANMELDEN

De bouwplaats van 2025

Bouw7 staat samen met AFAS en Cad & Company op de Bouwbeurs. Bezoek onze stand en stap in de bouwplaats van 2025. Maak kennis met de oneindige mogelijkheden van technologie in de bouw.

Download onderstaande whitepaper en bereid jezelf voor op de digitaliseringsslag. Aan de hand van 9 thema’s rondom digitaliseren lees je hoe je hier als bouwbedrijf het beste mee kan omgaan.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Digitalisering in de bouw

Bouw7 is ontwikkeld om de efficiëntie in de bouwsector te verhogen. Door te werken in de cloud ben je in staat om sneller, efficiënter en met hogere kwaliteit te bouwen. Faalkosten worden geminimaliseerd en marges worden vergroot.

100% grip op je projecten

Onze technologie biedt een exclusieve kijk in de toekomst, voorspelt de voortgang van je projecten en vertelt je wat je moet doen. Creëer 100% rust met een platform dat voor je werkt en je zorgen wegneemt. Voorkom vertragingen en kostenoverschrijdingen.

Probeer bouw7 gratis

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving.