Case study

Bouwbedrijf

Bruinhorst vd End

Over bouw7.

“Bouw7 scheelt ons zeker 10 uur per maand aan administratieve taken.”

Bouwbedrijf Bruinhorst vd End

Overzicht in ons bedrijf

Gert Bruinhorst, eigenaar bij Bouwbedrijf Bruinhorst & vd End: “In 2003 hebben wij Bouwbedrijf Bruinhorst vd End opgezet, en zijn nu doorgegroeid naar een bouwbedrijf met 9 medewerkers, twee op kantoor en zeven in de buitendienst. Wij houden ons voornamelijk bezig met nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten.

Vóór bouw7 hadden we de volledige administratie in allerlei excelsheets en op losse papieren. Als we iets wilden uitzoeken of uitrekenen, moesten we eerst alle mappen door om de juiste gegevens bij elkaar te zoeken. Geen overzicht dus.

Zo werkten we voorheen met urenbriefjes die ik aan het einde van elke week verzamelde en dan nog handmatig moest controleren en registreren in de administratie. Met bouw7 voeren we véél minder handelingen uit en gaat het meeste automatisch. Daarnaast zijn de stapels papier op onze bureaus verdwenen en hebben wij veel meer overzicht in onze bedrijfsvoering.

Het belangrijkste waar wij naar op zoek waren was een oplossing welke een actueel financieel overzicht van zowel ons bedrijf als onze projecten weergeeft. Op deze manier kunnen we onze projecten goed bewaken en tijdig bijsturen indien nodig.”

Bouw7 doet wat het moet doen

Wim vd End, mede-eigenaar bij Bouwbedrijf Bruinhorst & vd End: “Wat we allemaal met bouw7 kunnen en de hoeveelheid informatie die we eruit halen komt zeker overeen met onze verwachtingen. De grootste verbetering van de software ten opzichte van voorheen, is dat de jongens nu zelf hun uren kunnen inboeken en dat wij met één druk op de knop de uren kunnen accorderen. Hierdoor hebben wij op kantoor veel minder administratieve taken.

Naast de verbetering van de uren is ook de facturatiemodule een grote verbetering. Het is nu mogelijk om in een paar klikken een factuur op te maken en te versturen vanuit bouw7. Ook hebben we nu goed overzicht van alle facturen, welke zijn betaald en welke nog moeten worden betaald.

Het gehele traject van de implementatie door de consultant, tot het live gaan met bouw7 is ons erg goed bevallen. Het personeel van bouw7 is erg behulpzaam en denkt altijd in oplossingen.

Al met al zou ik bouw7 absoluut aanbevelen bij collega ondernemers, wij zijn een tevreden klant!”

Website Bouwbedrijf Bruinhorst vd End: www.bruinhorstenvdend.nl

Probeer bouw7 gratis

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving. Probeer nu