Nieuw in de bouw

Exact bouw7 Control

Laat technologie voor je werken

100% grip op je projecten

Ons doel is om uitvoerders en voormannen aan te moedigen belangrijke beslissingen te nemen op basis van historische data. Onze technologie biedt een exclusieve kijk in de toekomst, voorspelt de voortgang van je projecten en vertelt je wat je moet doen. Gebruik Exact bouw7 Control om weloverwogen beslissingen te nemen en rust te creëren.

DEMO AANVRAGEN

Exact bouw7 model

Voorspellende rapportages

Exact bouw7 genereert projectoverstijgende rapportages welke inzicht bieden in de productiviteit. Zowel kansen als risico’s worden in kaart gebracht, met een nauwkeurigheid van maar liefst 90%. Laat het platform voor je werken, voorkom fouten en kom tot nieuwe inzichten. Bespaar mogelijk tot miljoenen euro’s – meer omzet met dezelfde overhead.

Proactieve meldingen

Creëer 100% rust met een platform dat voor je werkt en je zorgen wegneemt. Ontvang meldingen van mogelijke problemen. Het platform stuurt je reminders en vertelt je wat je moet doen. Uitvoerders en voormannen worden realtime op de hoogte gehouden. Voorkom vertragingen en kostenoverschrijdingen – marges stijgen.

"Wij laten bouwbedrijven kennis maken met de oneindige mogelijkheden van technologie."

Drone technologie

Exact bouw7 Control brengt een gebouw in 3D naar je toe. Een gedetailleerd model waarop je metingen van afstanden, oppervlaktes en volumes kunt uitvoeren. Deze 3D visualisaties maken het virtueel bezoeken, documenteren of inspecteren van een gebouw mogelijk. Normaal duren deze processen weken – nu kunnen ze op één dag worden gedaan.

Artificial Intelligence

Nooit eerder kon men in de bouw zo ver in de toekomst kijken. In Exact bouw7 Control wordt productiviteit, met behulp van Artificial Intelligence (AI), omgezet naar prognoses. Automatisch gegenereerde voorspellingen leggen zowel risico’s als kansen bloot. Activiteiten die de bouw belemmeren zijn verleden tijd – creëer meer tijd voor het echte werk.

Benieuwd wat Exact bouw7 voor jouw bedrijf kan betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan. Wij bellen jou, geen probleem.