Nieuw in de bouw

Totale grip op je projecten

Artificial Intelligence (AI) in de bouw.

Voorspellingen in de bouw

In de bouw wordt er gewerkt met strakke planningen en budgetten, de mogelijkheid om kansen en risico’s bloot te leggen is daarom erg aantrekkelijk. Met behulp van Artificial Intelligence worden voorspellingen gedaan en word je gewaarschuwd als er iets dreigt mis te gaan. Concreet levert het je ontzettend veel tijdwinst op en bespaar je direct kosten.

DEMO AANVRAGEN

Predictive Analytics

Begin met het borgen van je data in Exact bouw7 en laat Exact bouw7 toekomstige acties en gedragingen voorspellen: Predictive Analytics.
Predictive Analytics is een vorm van Artificial Intelligence (AI). Het maakt gebruik van statistische modellen om patronen in historische- en transactionele data te ontdekken om zowel risico’s als kansen bloot te leggen.

DEMO AANVRAGEN

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence, ook wel AI genoemd, verzamelt grote hoeveelheden gegevens, analyseert deze en legt patronen en trends vast. Het maakt gebruik van de kracht van machines om problemen op te lossen en taken uit te voeren met grotere snelheid en nauwkeurigheid.

"Als voorloper in het toepassen van Artificial Intelligence in de bouw, bieden wij bedrijven schatrijke kansen".

Investeer in de toekomst

Exact bouw7 is dé oplossing om je administratie en je bedrijf altijd op orde te hebben; de verbindende factor tussen het echte werk en de mogelijkheden van moderne technologie. Met onze visie zullen wij altijd voorop blijven lopen betreft technologische mogelijkheden in de bouw, en jij kunt daarvan profiteren!

DEMO AANVRAGEN

Maak als eerste gebruik van bouw7 Control

Begin met het borgen van data in Exact bouw7, creëer inzicht in je projecten en laat het bouw7 platform voor je werken. Start vandaag nog en profiteer binnenkort als eerste van Exact bouw7 Control, om o.a. vertragingen en kostenoverschrijdingen te voorspellen en te voorkomen.

DEMO AANVRAGEN

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving! Probeer nu