Apps

Dit zijn de bouw7 apps

Voor iOS, Android en Web

Vanaf je tablet, mobiele telefoon of computer

Bouw7 is software die ontwikkeld is om het administratieve proces voor alle medewerkers in de bouw te versimpelen. Met bouw7 bouwsoftware is je planning, materiaalverwerking, urenregistratie en de facturatie zomaar klaar en staat bovendien direct in de cloud.

Vanaf je tablet of mobiele telefoon kun je alle informatie op een eenvoudige manier invullen en aan een project koppelen. Veel velden zijn al automatisch ingevuld, zo voorkomt bouw7 software dat er onnodig vaak hetzelfde moet worden ingevoerd.

De apps van bouw7 staan direct in (beveiligde) verbinding met de cloud, dit heeft het grote voordeel dat alle vorderingen en administratie die je vanaf je mobiele telefoon of tablet doet ook direct via elke webbrowser wereldwijd inzichtelijk zijn. Hierdoor kun je vanaf kantoor direct een overzicht krijgen van de verschillende werkzaamheden bij lopende projecten. Tevens worden alle gegevens direct verwerkt, hierdoor kan er op elk moment van elk project een overzicht of factuur worden uitgedraaid.

Gratis proberen.

We hebben geen betaalgegevens van je nodig. Met je eigen bouw7 account log je vervolgens in via de apps en kun je direct aan de slag! Meer informatie over specifieke oplossingen voor jouw bedrijf?