In de bouw gaat ontzettend veel activiteit om. Op maatschappelijk niveau is er momenteel sprake van een structureel tekort aan woningen. Dit betekent dat het aantal bouwprojecten toeneemt, wat veel capaciteit vraagt van organisaties die in deze sector opereren. Voor de betrokken partijen is het een steeds grotere uitdaging om al het werk gedaan te krijgen. Daarom is het belangrijker dan ooit om zo efficiënt mogelijk te werken. Zo kun je je productiviteit immers optimaliseren.

Een hogere productie bereiken om projecten goed en tijdig te realiseren: dát is waar bouwbedrijven naar streven. Om je op weg te helpen beantwoorden we in de whitepaper de volgende vraag: hoe kun je vanuit de administratie bijdragen aan een efficiëntieverbetering in je gehele bouwproces?

Download de Whitepaper

Bekijk ook onze andere berichten

digitalisering in de bouw Nieuws
oktober 19, 2020

Bouwen aan een digitale fundering

In 2022 verwacht het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB)…
digitalisering in de bouw Nieuws
juli 22, 2020

Maak die extra efficiency slag in je administratie

In de bouw gaat ontzettend veel activiteit om. Op maatschappelijk…
digitalisering in de bouw Nieuws
april 20, 2020

Exact bouw7 vergroot efficiëntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer Delft,…

Probeer Exact bouw7 gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen