Materieel boeken

Alle kosten inzichtelijk hebben op je project. Dat is uiteindelijk het doel van een goede en actuele projectadministratie.

Je kunt nu ook het gebruik van materieel registreren in de mobiele applicatie van bouw7. Materieel is natuurlijk essentieel om je taken uit te voeren, van klein tot groot, maar de registratie en planning hiervan blijven vaak nog achter. Met de nieuwe materieel module van bouw7 kun je nu eenvoudig al je materieel aan je platform toevoegen. Uiteraard kies je zelf met welke eenheid en tegen welk kostentarief je dit materieel wilt registreren.

Tijdens de uitvoering kun je gemakkelijk je materieelstukken op je project plannen en kijken welke medewerker dit moet gaan gebruiken. Zo weet je ook altijd waar je materieel zich bevindt en wat er beschikbaar is voor gebruik.

Materieel registreren op je mobiel

Vervolgens kan de medewerker op de mobiele app het materieel registreren om zo ook de kosten van het gebruik van je materieel te registreren. Hiermee krijg je een duidelijker beeld van de kosten die er zijn gemaakt op het project en kun je ook deze kosten gemakkelijk uit factureren.

Ben je al een bouw7 gebruiker? Bekijk dan het helpdesk artikel om materieel te gaan boeken.

Bekijk het helpdesk artikel

Ben je nog geen bouw7 gebruiker? Probeer nu 30 dagen gratis een probeeraccount.

Probeeraccount aanvragen

Bekijk ook onze andere blogs

Blog
januari 10, 2020

Next level factureren in bouw7

Volledige grip op al je regie klussen, dat is het…
Blog
januari 8, 2020

Bouw7 Notificatiecentrum

...dat wil toch iedereen? Het intelligente notificatiecentrum van bouw7 zorgt…
Blog
januari 7, 2020

Werkbegroting verhuizen

Om continu inzicht te houden in je bedrijf heb je…

Probeer bouw7 gratis

Binnen 10 seconden in je eigen bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen