Notificaties over de voortgang van je project...

…dat wil toch iedereen? Het intelligente notificatiecentrum van Exact bouw7 zorgt voor 100% grip op je werkzaamheden zonder dat je daarbij aanwezig hoeft te zijn op de werklocatie of dat je handmatig naar informatie moet zoeken.

Maar we gaan verder dan de standaard passieve meldingen over statussen, veranderingen en andere informatie die je helpen om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. De proactieve notificaties van Exact bouw7 helpen je met het vooraf sturen van je project. Door je actief op de hoogte te houden, op basis van historische data en nieuwe informatiestromen, weet je precies hoe je project loopt en waar veranderingen plaats gaan vinden.

Fase 1: notificatiecentrum

Het notificatiecentrum van Exact bouw7 wordt in meerdere fases uitgerold. De eerste fase gaat je snel en eenvoudig vertellen waar je heen moet om je projecten uit te voeren en wat je werkzaamheden zijn. Je kunt hierbij heel simpel instellen of je wekelijks of dagelijks een bericht wilt ontvangen. Hierin staan de planitems die voor jou op de planning staan.

Zo zorg je er dus voor dat je medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen in de planning en geef je ze actief een melding waar ze die dag naar toe moeten. De medewerker hoeft hierdoor niet meer continu in de app van Exact bouw7 te kijken waar de volgende dag zijn projecten zijn.

Daarnaast wil je continue via meldingen op de hoogte worden gehouden, of de leverancier de bestelling van materialen heeft geaccepteerd of geweigerd en hoe de onderaannemer zit met zijn planning om jouw opdracht uit te voeren. Ook hiervan krijg je direct een melding wanneer de andere partij heeft gereageerd op je e-mail/contract.

pro actieve meldingen

Fase 2: proactieve meldingen

De laatste stap, fase twee, in het versturen van proactieve meldingen heeft alles te maken met het waarschuwen als er iets dreigt mis te gaan of als er zich nieuwe kansen voordoen. Hiervoor kijkt Exact bouw7 naar hoe bepaalde werkzaamheden in jouw verleden zijn verlopen. Door slimme bouwtechnologie (Artificial Intelligence) toe te passen, kan Exact bouw7 direct zien wanneer de kosten uit de hand gaan lopen en waar je rekening mee moet houden in de toekomst.

Hiermee geven we je al een melding over een gevolg waarbij jij waarschijnlijk zelf de oorzaak nog niet hebt gezien. Deze informatie gaat je dus helpen om de kosten in bedwang te houden, maar ook om te kijken of de planning nog volstaat en hoe je deze kunt veranderen om niet weer dezelfde fouten te maken. Zo stuur je voortaan alleen nog maar op uitzondering en houd je meer tijd over om meer projecten te managen.

Ben je al een Exact bouw7 gebruiker? Bekijk het helpdesk artikel om de notificaties in te stellen.

Bekijk het helpdesk artikel

Ben je nog geen Exact bouw7 gebruiker? Probeer nu 30 dagen een gratis probeer account.

Probeeraccount aanvragen

Bekijk ook onze andere blogs

Blog
april 2, 2020

Meer inzicht door objectenbeheer

Je projecten goed kunnen categoriseren is belangrijk voor elk bedrijf.…
Blog
januari 10, 2020

Next level factureren in bouw7

Volledige grip op al je regie klussen, dat is het…
Blog
januari 7, 2020

Werkbegroting verhuizen

Om continu inzicht te houden in je bedrijf heb je…

Probeer gratis

Binnen 10 seconden in je eigen Exact bouw7 omgeving (30 dagen gratis) Direct proberen