Bouw7 is een jong softwarebedrijf uit Dokkum. Wat doen wij? Wij leveren de Europese bouwsector een online platform waardoor bouwbedrijven real-time inzicht krijgen in hun bouwprojecten. Door de processen daar te beginnen waar ze horen te beginnen, medewerkers in de bouw registreren namelijk al hun administratie op de bouwlocatie via de mobiele applicaties van bouw7. Inmiddels wordt Bouw7 dagelijks gebruikt door duizenden professionals in de bouw, van eenmanszaken tot grote bouwgroepen. Om nog meer bouwbedrijven efficiënter te laten werken zijn we op zoek naar een gedreven Sales talent!

Het bedrijf Bouw7

Bouw7 groeit ontzettend hard! Eind 2014 zijn we met bouw7 begonnen om de traditionele administratieve processen in de bouwsector te veranderen. Het is tijd voor een nieuw tijdperk van nieuwe technologieën met een nieuwe manier van werken, bouw7. Ons team (gem: 26 jaar) bestaat uit een gedreven groep professionals welke elke dag voor het beste resultaat gaan. Naast de Nederlandse markt veroveren is het doel om eind 2018 bouw7 verder internationaal uit te rollen. Op dit moment hebben we al klanten in Duitsland, Spanje en België. Groei jij met ons mee?

Dit ga jij doen

 • Je bent eerste contactpersoon voor warme-leads die een probeeraccount via bouw7.nl hebben aangevraagd. Jouw doel is om deze leads om te zetten in enthousiaste gebruikers en zoveel mogelijk afspraken te maken voor je sales collega’s.
 • Zelfstandig werken in een groep van gedreven collega’s
 • Enthousiast bellen met bouwondernemers van eenmanszaken tot aan grote bouwbedrijven (C-level niveau), je probeert hun behoefte en pijnpunten te achterhalen en te begrijpen.
 • Je bent gretig om zowel kennis van de bouwsector als ICT eigen te maken, en ondernemingen met die kennis te kunnen adviseren.
 • Je neemt warme-leads online mee door een demonstratie van bouw7.

Dit ben jij

 • Sociaal en ondernemend.
 • Niet bang om de telefoon te pakken.
 • Commerciële denker.
 • Klaar voor een nieuwe uitdaging en enthousiast om in een jong en gedreven team van jonge mensen te werken.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, Duits is een pre.
 • Ervaring met een SALES/CRM systeem is een pre.
 • Affiniteit met bouw en ICT is een pre.

Dit bieden wij

Een verantwoordelijke baan in een energiek, ambitieus en groeiend team. We moedigen de medewerkers aan om continu grote creativiteit, kwaliteit en innovatie te leveren. Mensen die ambitie hebben, bieden we graag de ruimte. Als medewerker van bouw7 kun je verder rekenen op een goed salaris met interessante bonusregeling en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de topper die wij zoeken? Geef jij nooit op en denk jij dat je binnen ons plezierige &informele team past? Dan ben jij onze man of vrouw!

Sollicitatieprocedure

Heb jij interesse in de functie? Als deze vacature jou aanspreekt en je voldoet aan de functie- eisen, komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een compleet CV, sturen naar werken@bouw7.nl of bel naar 085 401 83 77

Opleidingsniveau: MBO/HBO/ Natural Talent
Plaats: Dokkum
Dienstverbanden: Fulltime of parttime